Ervaringen ouders

Na 14 maand gebroken nachten en ten einde raad, schakelden wij de hulp in van Sylvia. Ze gaf ons gelijk het vertrouwen dat het op te lossen was en we onze slaap weer terug zouden krijgen. En inderdaad! We zijn met haar tips en adviezen aan de slag gegaan en al gauw merkten we resultaat; meer slaap (slaapt gemiddeld 12 uur door per nacht) en een blijere dochter. Sylvia staat tussendoor ook altijd open om mee te denken. Wij zouden haar zeker aanbevelen!

Diepenveen – dreumes 14 maanden

“Sylvia was recommended to me by a friend just after my first baby was born. From the trauma I experienced with my emergency C-Section to my concerns about colic, breastfeeding and sleeping, Sylvia was there. She reassured me and answered all the questions I had. She was very knowledgable but also kind and non-judgemental, which meant a lot to me at that time. She was available on text and on the phone, and replied straight away. Sylvia also checked in to see how we were doing later on, which was lovely. The difference in geography and language was no barrier and I would recommend her without hesitation to friends around the world.”

Bristol (Groot-Brittannië)  – baby 1 maand

“Onze dochter slaapt veel rustiger dankzij jouw hulp. Ze is ons derde kindje, dus we hebben best wat ervaring. Toch lukte het niet om haar de hele nacht in haar eigen bedje te laten slapen. Door jouw raad en praktische tips ging dat na een paar nachten al heel goed. Onze dochter slaapt nu meestal heerlijk door. Dankjewel voor je ondersteuning, Sylvia.

Zwolle – peuter 2,5 jaar

“Wij hebben één keer een telefonisch consult gehad, omdat wij zelf al veel stappen hadden gemaakt. Wat een ontzettend lief en meedenkend persoon is Sylvia. Enorm begripvol en zet echt alles op alles om je te helpen. Ze geeft je enorm veel zelfvertrouwen. Het stappenplan is een heel pakket; niet alleen maar het slapen. Ze kijkt veel verder dan dat. Laten huilen komt in het hele plan niet voor! Mochten wij weer met onze handen in het haar zitten of mocht er oooooit een broertje of zusje komen, neem ik zeker weer contact met haar op. Wat een topper!”

Daarle (OV) – baby 9 maand

“Our 3 month old was struggling to take long enough naps and waking frequently throughout the night.
Sylvia gave us a concise explanation of how babies sleep at our daughter’s age and what to expect from her.
She also explained a good sleep routine for her developmental stage and how to ensure she fell asleep promptly.
This gave us a really good framework to build from as she grew. 

Our other, 2 year old daughter, also had an issue with occasional night terrors and Sylvia gave some great techniques
for preventing these episodes and dealing with them when they arose.”

Weston-Super-Mare (Groot-Brittannië) – baby 3 maanden

“Het slaapritmecoach-traject met Sylvia is ontzettend goed bevallen. Vanaf de kennismaking konden wij direct merken dat ze echt weet waar ze het over heeft. Ze maakt snel, maar toch grondig, de juiste analyse en biedt vervolgens een maatwerk aanpak aan dat gedurende het traject dynamisch wordt aangepast indien nodig.

Sylvia kan erg goed luisteren, is vriendelijk en geeft zelfvertrouwen. Wij waren enorm moe van de gebroken nachten en vooral van het niet meer goed in slaap willen vallen van onze peuter. Juist in die vermoeidheid is het fijn als iemand met verstand van zaken met je meedenkt en echt als een coach elke week met je meedenkt. Je zet telkens stapjes en stappen in de juiste richting. Je merkt ook echt dat Sylvia oprecht betrokken is en meeleeft met onze situatie en ook geeft om ons kleintje.

Sylvia is een fijn persoon en het is heel prettig dat ze voor dit vak heeft gekozen om mensen met haar liefdevolle medeleven en professionaliteit te helpen in zo’n pittige periode. Wij zouden iedereen aanraden,
die worstelt met de slaapjes van hun kleintjes,
om Sylvia te laten helpen!

Zwolle – dreumes 19 maanden

“Wij hebben bij Sylvia 1 telefonisch
consult gedaan n.a.v. een concrete vraag over de korte(re) slaapjes overdag.
Sylvia neemt de tijd om naar je te luisteren en komt daarna met goede tips.
Onze kleine vent slaapt ineens een stuk langer overdag nu we het ritme van
Sylvia hebben geïntroduceerd. Ze verstaat haar vak en neemt je verhaal serieus,
en dat allemaal vanuit een liefdevolle methode. Laten huilen, daar doet ze niet
aan, en wij ook niet! Bij grotere problematiek hadden wij zeker een
coachtraject bij haar afgenomen!”

Apeldoorn – baby 5,5 maand

“Vannacht hoefde ik er voor het eerst niet uit!! Het zelf in slaap vallen kan hij nu ook. Echt een wonder hahaha, ik ben heel blij! :-D”

Dordrecht – baby 9,5 maand

“Sylvia heeft ons heel erg goed geholpen bij het slapen van onze dochter. Onze dochter werd vaak in de nacht wakker en schreeuwde het dan uit. We konden niet meer weg uit haar kamertje en zaten zo uren naast haar bed. Ook het naar bed brengen was een drama!

Met de tips van Sylvia zijn wij aan de slag gegaan en heel snel zagen wij resultaat! Nu slaapt onze dochter lekker door in de nacht en komen wij ook weer tot rust! Dus aarzel niet, neem contact op met Sylvia als je wel wat hulp kunt gebruiken!”

Vlaardingen – dreumes 1,5 jaar

“Ons zoontje D., van 10 maanden, was tot nu toe iedere nacht 4 tot 8 keer wakker. Daarnaast was hij vaak onrustig,
werd hij huilend wakker uit een slaapje en had hij zijn flesje nodig om in slaap te kunnen vallen.
We kwamen met Sylvia in contact en waren in eerste instantie bang dat haar advies als kinderslaapcoach zou zijn om D. te laten huilen,
maar ze overtuigde ons ervan dat dat met de Droomritme-methode in geen geval zou gebeuren. We besloten daarom om een slaaptraject voor hem te volgen. Na onze intake ontvingen wij van Sylvia een uitgebreid, op maat gemaakt slaapplan met allerlei tips en een stappenplan hoe D. beter zou kunnen gaan slapen. Na het opvolgen van de tips en het volgen van het stappenplan (wat nog gaande is) zien we nu al een flinke verbetering! D. wordt ’s nachts een enkele keer nog wakker en heeft geleerd om dan zonder flesje zelfstandig weer in slaap te komen.
Het heeft ons veel vertrouwen gegeven voor de komende fases. We raden Sylvia zeker aan vanwege de persoonlijke en liefdevolle aanpak!”

Rotterdam – baby 10 maanden

“Sylvia is niet alleen een goede coach, ze is ook een heel fijn persoon. Ze luistert goed en is heel begripvol. De tips die ze geeft, had ik zelf niet kunnen bedenken. Door het coachingsgesprek met haar kreeg ik er vertrouwen in dat het goed komt. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!”

Lelystad – baby 6 maanden

“Duidelijk Slaapplan voor ons zoontje van 1 jaar gekregen waarin veel handige
en praktische tips staan die meteen zijn toe te passen.
Ook altijd bereikbaar voor vragen en tips!”

Zwolle – dreumes 1 jaar

“Sylvia adviseerde een telefonisch consult. Dat hebben we gedaan. Ze luisterde goed en was heel duidelijk in haar uitleg en haar tips. Nu twee weken later slaapt ze langer en (zoals we wilden) in haar eigen bedje. Het belangrijkst is dat de slaapjes geen strijd meer zijn. Dat geeft ons heel veel rust. Bedankt Sylvia!!!”

IJsselmuiden – baby 7 maanden

“Ons zoontje viel altijd enkel in slaap met (borst)voeding en door hem in slaap te wiegen. Nu ontstond het probleem dat hij niet meer zelfstandig in slaap kon vallen. Ook slapend kregen we hem zijn niet meer in zijn bedje gelegd waardoor hij overdag en ‘s nachts ook vaak in ons bed sliep. Ook werd hij standaard tussen 5-6u (altijd huilend) wakker. 
We hadden al van alles geprobeerd om het te gaan doorbreken maar niets hielp!? Totdat ik een hele goede recensie op de instagrampagina van Sylvia voorbij zag komen van een moeder waarvan een kindje ook gewend was met de fles in slaap te vallen en die nu elke ochtend vrolijk wakker werd! Dat wil ik ook, dacht ik! 
Het gaat nu heel erg goed en we hebben mega veel stappen gemaakt: hij slaapt goed door in de nachten (mits ziek of tandjes, maar dat is begrijpelijk) en kan tegenwoordig ook heel goed zelfstandig in slaap vallen. Ook toen hij weer naar de opvang mocht, konden ze hem zo in bed leggen zonder dat hij ging huilen of staan en geeft hij vaak zelf aan dat hij ook wil gaan slapen en grijpt dan naar zijn knuffeltje! Nou wie had dat ooit kunnen denken!!!! 😉 
Nu wordt hij tussen 7-7:30u wakker en roept hij “mama!” Wat een verschil! Sylvia, dankjewel!”

Handel (Noord-Brabant) – dreumes 16,5 maand

(Appje van een gezin tijdens hun eerste vakantie na een slaapcoachtraject)
“Goedemorgen Sylvia. We zitten momenteel in Italië. Vorig jaar toch wel een soort trauma opgelopen omdat we toen gewoon niet geslapen hebben en ze de hele camping bij elkaar had gekrijst. We zitten nu op dag 5 van de vakantie. Ze slaapt super goed!! Wordt soms 1x wakker door ons buurkind die dit jaar de camping bij elkaar krijst, maar ze valt dan weer in slaap tot 07.00 uur! We zijn echt totaal verbaasd. Nu kunnen we echt gaan genieten van onze vakantie!”

Diepenveen – dreumes 1,5 jaar

“Sinds m’n laatste update slaapt ze nog steeds elke nacht door, echt bizar! Ze slaapt het klokje rond, we leggen haar in bed, kunnen weglopen zonder dat ze begint te huilen en ze valt zelf in slaap…klinkt bijna te mooi om waar te zijn!
Ze is echt een heerlijk slaapkoppie geworden, wie had dat gedacht?! We kunnen ons in de ochtend eerst zelf klaar maken voor het werk en rustig aan douchen voordat ze wakker wordt. Eerder liepen we op onze tenen door het huis en werd ze van het kraken van een deur al wakker, maar nu is ze ook héél erg op haar gemak in haar bedje; als ze gaat slapen of wakker wordt, is ze super tevreden, kletst en speelt!”

Hellendoorn – baby 10 maanden

“Onze zoon sliep overdag alleen in de kinderwagen als we gingen wandelen, en dan ook nog maar 2 slaapjes van een half uur per dag.
Hij was duidelijk moe, maar wat we ook probeerden, hij sliep niet langer en hem in bed leggen overdag was helemaal een drama.
Uiteindelijk besloten we de hulp van Sylvia in te roepen. In het begin was ook dat best pittig. We moesten het slaapschema aanpassen,
en alle oververmoeidheid moest eruit. Maar na een paar weken konden we beginnen met hem in bed laten slapen overdag. En het lukte!
Het was echt even doorzetten, maar met de steun van Sylvia, die wist wat ze deed, is het uiteindelijk gelukt. 
Nu (10 maanden) slaapt hij netjes 2 slaapjes per dag in bed! Wat een opluchting.”

Zwolle – baby 7 maanden

“Na vele gebroken nachten hebben we toch besloten om hulp in te schakelen van een slaapcoach. Via via kwamen we bij Sylvia terecht.
Ik hoopte dat ik later kon zeggen: ‘Hadden we dit maar veel eerder gedaan..’⠀
Ons zoontje wilde namelijk alleen nog maar bij ons in bed slapen. In zijn eigen bed huilde hij zich altijd helemaal overstuur.
Na een fijn videogesprek met goede uitleg en veel tips zijn we diezelfde avond begonnen. ⠀
We pasten het bedtijdritueel aan en pasten een fijne methode toe om het zelfstandig slapen te leren. Hier staat 1 a 2 weken voor, maar na 3 dagen hadden we het oude patroon doorbroken en sliep onze zoon weer de hele nacht in zijn eigen bed! ⠀
Na de fijne begeleiding hebben wij onze nachtrust weer terug. Je wil het graag zelf op kunnen lossen maar we zijn heel blij
dat we hulp van Sylvia in hebben geschakeld!
Hadden we dit maar veel eerder gedaan…”

Hellendoorn – dreumes 13 maanden

“We hebben een moeilijke start gehad met onze dochter. Ze huilde veel, sliep bijna niet overdag en ‘s nachts extreem vaak wakker.
Na veel te hebben geprobeerd, hebben we uiteindelijk hulp ingeschakeld van Sylvia.

Ze gaf ons direct het gevoel dat het goed ging komen. En inderdaad, onze dochter wordt niet meer wakker in de nacht, waardoor wij onze nachtrust ook weer terug hebben. We hebben een vrolijke dochter en wij zijn uitgerust! Bedankt!

Wijthmen – dreumes 16 maanden

“Vanaf het moment dat we ons dochtertje niet meer konden inbakeren omdat ze omrolde, sliep ze steeds slechter. Ze deed overdag korte slaapjes en ’s nachts was ze bijna ieder uur wakker. Bij 8 maanden hebben we Sylvia om hulp gevraagd en wat zijn we daar blij om!

Sylvia heeft in alle rust ons verhaal aangehoord en kwam met een wakkertijdenritme voor overdag. Het was even wennen, maar na twee weken begonnen we verschil te merken. De slaapjes overdag gingen steeds beter en ook ’s nachts werd ze minder vaak wakker.

Iedere week gaf Sylvia ons nieuwe tips waar we mee aan de slag konden en richting week 6 van het coachingstraject
sliep onze dochter twee goede slaapjes overdag en de (meeste) nachten door!
We zijn heel blij dat we onze nachtrust weer terug hebben en hebben overdag weer volop energie voor onze twee meiden.”

Zwolle – baby 8 maanden

“Sylvia is een fijne, open coach. Geeft veel vertrouwen, denkt mee en komt met veel suggesties. We hebben veel geprobeerd voor ons gevoelige en pittige meisje: van fysieke factoren oplossen (koemelkallergie/spanning in hoofd/nek van de bevalling)
tot externe factoren optimaliseren, wat uiteindelijk resulteert in een meisje dat zelf kan inslapen in bed
en zich in de meeste gevallen ook ‘s nachts zelf weet te redden.

Ondanks de lange adem die er voor nodig was, heeft Sylvia ons -met een in overleg, op ons verzoek, genomen pauze tussendoor-
tot het einde begeleid. Veel dank daarvoor!

Deventer – baby 6 maanden

“Onze dochter slaapt veel beter dan voor de coaching van Sylvia. Ze viel (ook nog tijdens het coachtraject)
een lange tijd alleen in slaap bij ons op schoot. Tijdens het coachtraject hebben we dit langzaam kunnen ombuigen
naar zelfstandig in slaap vallen. Dit gaat nu heel erg goed. Onze dochter werd heel vaak wakker ‘s nachts en was dan lange tijd wakker.
Alleen op onze schoot viel zij dan na lange tijd weer in slaap.

Onze dochter wordt veel minder vaak wakker ‘s nachts en is, als ze wel wakker wordt, sneller zelfstandig in slaap.
We hebben met hulp van Sylvia ook de nachtfles en avondfles heel makkelijk kunnen afbouwen.”

Ugchelen – baby 11 maanden

“Vanaf dat we gingen werken met het slaapritme overdag, merkten we verbetering.
Wij hebben nu ritme in zijn slapen en hij slaapt in zijn eigen bed.
Wij zouden het traject zeker aanraden. Fijne gesprekken, goede tips; wij hebben veel aan het traject gehad.

Harderwijk – baby 6 maanden

“Onze zoon sliep overdag slaapjes van 30 minuten en werd in de nacht vaak wakker voor een voeding.
Dankzij Sylvia’s hulp zijn we gaan werken aan de oorzaken van zijn onrust. Hij doet nu langere dutjes overdag
en als hij ‘s nachts wakker wordt, is hij te troosten zonder fles. Sowieso slaapt hij nu zelfstandig in.

Onze dreumes vechtte altijd tegen slaaptijd en zijn bedje, maar hij lijkt er nu zelfs naar uit te kijken!
Hij lijkt zowat van zijn bedje te houden!”

Zwolle – dreumes 17 maanden

“Het slaapcoachtraject bij Sylvia is ons goed bevallen. Ze nam de tijd voor de gesprekken en ging diep in op de onderwerpen en de mogelijk achterliggende redenen voor het niet doorslapen van onze dochter.
Ze gaf ons duidelijke stappen die ons hielpen om meer structuur in het slaapritme van onze dochter te brengen en de fles af te bouwen.
Als iets voor ons niet werkte, dacht ze mee en gaf ze andere tips. Heel erg fijne en effectieve coaching.

’t Harde – dreumes 13 maanden

“Wat zaten wij met onze handen in het haar. Onze dochter sliep enorm slecht, overdag en ’s nachts.
Ze was toen 9,5 maand en had in totaal ongeveer 3 nachten doorgeslapen. We waren gesloopt.
We kwamen terecht bij Sylvia en ze nam erg snel contact met ons op.

Het was erg fijn om met Sylvia in gesprek te zijn, ze is enorm meelevend, positief ingesteld en op een ongedwongen manier
is ze met ons aan het werk gegaan. Stapje voor stapje bereikten we steeds meer winst in het slapen bij onze dochter.
We vonden het een pittig traject, maar we zijn erg blij met de winst die we tot nu toe hebben behaald.
Ze slaapt de nachten zo goed als door en wij eindelijk ook!”

Zwolle – baby 9 maanden

“Onze zoon was bijna 2 jaar en had nog nooit een nacht doorgeslapen.
Na allerlei medische oorzaken (buikproblemen, eczeem en seizoens- oorpijn waarvoor buisjes etc.) heeft hij zichzelf (of wij hem)
verkeerd slaapgedrag aangeleerd. In zijn eerste jaar accepteer je dit, maar de laatste maanden werd het alleen maar erger en niet beter.
Hij zou in oktober 2 jaar worden, dus in augustus hadden we Sylvia benaderd. We wilden zo graag dat hij hele nachten zou doorslapen.

Hij viel altijd in slaap met een fles melk en werd ‘s nachts gemiddeld 4x (dus soms vaker!) wakker en ging pas weer slapen
met een flesje melk… We hadden zelf al veel geprobeerd, maar wisten niet meer goed hoe dit aan te pakken en om te draaien.
Het slaapcoachtraject gaf ons handvaten en een duidelijk doel met acties. Dit maakte het niet altijd gemakkelijker maar je wist wel dat wat je deed een goed doel diende, dus was het gemakkelijker om door te zetten en vol te houden.
We merkten ook per stap verschil en de laatste stap ging relatief snel.

We zijn Sylvia enorm dankbaar voor de tips, de richtlijnen en het luisterend oor. Ze beperkte zich niet alleen tot onze jongste,
maar gaf ook tips en adviezen aan onszelf en zelfs onze oudste is beter gaan slapen (zonder fles!) dankzij Sylvia.
Dus het resultaat is voor ons veel beter dan we hadden durven hopen!

Rouveen – dreumes 22 maanden

“Bedankt voor je hulp, Sylvia!
Fijn dat je bij mij aansloot met je luisterend oor en open houding. Je kwam met tips op maat in één consult
en ook een samenvatting en stappenplan om nog eens rustig na te lezen.

Onze dochter van bijna 1,5 jaar sliep in de eerste week na ons gesprek al rustiger en ze slaapt nu veelal weer de hele nacht door.
Daarvoor hadden we maanden van ups en downs met slapen, wat ons alle drie opbrak.
Mochten we weer tegen lastige fases aanlopen, dan komen we graag bij je terug!”

Zwolle – dreumes 16 maanden

“Onze tweeling heeft hun hele leven al moeite gehad met inslapen; vooral ’s avonds was het vaak een enorme strijd. Ook de nachten waren nog steeds enorm gebroken. Na ruim een jaar was de rek eruit en hebben we Sylvia (tijdens een nachtelijke sessie met onze jongens) gevonden op Google. Zo knap dat Sylvia op basis van een vragenlijst zoveel concrete (en succesvolle!) adviezen kan geven. De grootste truc zat hem voor ons in het duidelijke slaapritme wat we van haar kregen. Dit, in combinatie met het bedtijdritueel, heeft ervoor gezorgd dat we heel wat minder strijd ’s avonds en veel minder gebroken nachten hebben. We hebben het als heel prettig ervaren dat ze tijdens het traject die weken met ons meedacht, zodat we haar slaapplan echt goed konden implementeren. We hebben nog ups en downs, maar zijn al enorm dankbaar voor de winst die er geboekt is!

Kampen – dreumes-tweeling 13 maanden

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het opslaan van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close